Полицията в западния френски регион Бретан задържа 13-годишно момче, заподозряно за стотици фалшиви

...
Полицията в западния френски регион Бретан задържа 13-годишно момче, заподозряно за стотици фалшиви
Коментари Харесай

Френската полиция задържа тийнейджър, заподозрян за стотици фалшиви сигнали за бомба

Полицията в западния френски район Бретан задържа 13-годишно момче, обвинено за стотици подправени бомбени закани, основали много проблеми във Франция от есента, съобщи ДПА.
Вчера е почнало следствие, което има за цел да обясни каква е връзката на младежа със серия от най-малко 380 подправени сигнала, излиза наяве от изказване на прокуратурата в Рен и от информация на в. " Паризиен ".
Предполага се, че момчето е подавало сигнали за бомба в обекти из цяла Франция, изключително в летища, съдилища и университети.
Тийнейджърът признал, че е направил всичко това  " на игра "  и че не е имал политически или набожен претекст.
В. " Уест-Франс " написа, че 13-годишният хипотетично страда от разстройство на личността и че по отношение на него към този момент е била взимана едногодишна възпитателна мярка.
Серията от подправени сигнали за бомба сътвори съществени проблеми във Франция през есента. Сигналите започнаха след смъртоносна офанзива през октомври, при която млад ислямист умъртви преподавател в Северна Франция, и след началото на войната в Газа.
Сигналите сковаха работата на летища, от време на време за няколко дни поред. Такива сигнали постоянно бяха подавани и за Версайския замък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР